De beste 55 inch TV kopen

De beste 55 inch TV kopen van dit moment? Dan ben je hier aan het juiste adres. We geven je een overzicht van de 5 beste 55 inch TV toestellen die je momenteel kan kopen.

Een nieuwe TV kopen is een ganse opgave. We krijgt allerlei mogelijkheden en functies naar je toegeworpen. In allerlei termen en je hoort het donderen in Keulen. Geen nood, we helpen je verder. We geven je een overzicht van de beste 55 inch TV toestellen die je momenteel kan kopen zonder te technisch te praten over functies en mogelijkheden.

Waarom een 55 inch TV kopen?

Beste 55 inch TV kopenEen 55 inch TV is de meest veilige keuze. Hij is niet te groot en ook niet te klein. Twijfel je over welk formaat je zou moeten kopen? Je kan dat vrij eenvoudig te weten komen door je kijkafstand te bepalen. Voor een 55 inch TV met een 4K resolutie is de ideale kijkafstand 2 tot maximaal 4 meter. Dat wil dus zeggen dat de 55 inch TV geschikt is voor de meeste huiskamers. Is je huiskamer groter? Dan bekijk dan onze top 5 grote tv toestellen.

55 inch tv kopen, waarop letten?

Wat zijn de belangrijkste puntjes waar je moet op letten bij het kopen van een 55 inch TV. Eerst en vooral zijn er toch enkele minimum vereisten die een goeie TV in 2024 zou moeten hebben. Je koopt liefst een OLED of OLED televisie. QLED wordt enkel geproduceerd door Samsung. OLED is dan weer een product van LG. Maar je vindt ook QLED bij andere merken. Beide hebben voor en nadelen. Maar beide bieden ze ook een superieure beeldkwaliteit. Onze voorkeur gaat uit naar OLED.

Nog enkele belangrijke eigenschappen die je nieuwe TV zou moeten hebben zijn:

Welke 55 inch TV kopen?

We lijsten hieronder de 5 beste 55 inch TV toestellen voor u op. Het zijn stuk voor stuk de beste toestellen die je momenteel kan verkrijgen.

Beste 55 inch TV

BESTE KOOP/BESTE KEUZE

Prijs/Kwaliteit gezien is dit met verve het beste televisie toestel die je momenteel kan kopen. Het enige nadeel aan dit toestel is dat het glazen scherm de neiging heeft te reflecteren in daglicht. Hier hou je dus best rekening mee. Maar verder heeft dit toestel amper minpuntje die te vermelden zijn.

Ook dit toestel is een absoluut top toestel en zou makkelijk mee op de eerste plaats mogen staan. Eigenlijk is dit een gedeelde eerste plaats met zijn voorganger. Overtuigd OLED je niet en ga je liever voor een mini-LED TV. Dan is deze Samsung de juiste keuze voor jou!

Deze LG C2 OLED55C24LA mag absoluut niet ontbreken in ons lijstje. Eigenlijk zou hij de nummer 1 moeten zijn. Maar omwille van zijn hoger prijskaartje zetten we hem ook lager in de lijst. Deze LG TV is echter wel zijn geld waard en biedt het mooiste beeld. Ongetwijfeld een toekomstige nummer 1 wanneer de prijs iets verder daalt.

Deze Philips LED TV biedt alles in 4K, supersnel gamen en een ultieme beleving dankzij het Ambilight. Met een schermdiagonaal van 55 inch (140 cm) en de mogelijkheid om een SoundBar en luidsprekers aan te sluiten, kunt u nog meer genieten van uw muziek. Deze TV biedt veel voor weinig geld en mag daarom zeker niet in ons lijstje beste 55 inch TV’s ontbreken.

Bereid je voor op een adembenemende beeldervaring met de Samsung QD OLED 55S95B (2022). Dankzij de unieke combinatie van individueel oplichtende pixels en quantum dots, zijn beelden levensecht, contrastrijk en vol van heldere, felle kleuren. Het slanke OLED-scherm laat lichte delen van het beeld stralen en donkere delen donkerder dan ooit. Ben je klaar om je verbeelding te prikkelen en te ontdekken hoe echt en levendig beelden kunnen zijn? Dan is deze Samsung TV het toestel dat je zoekt.

Heb ik je goed geholpen?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering / 5. Stemtelling:

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Nico
Nico

Nico is de bezieler en beheerder van deze website. Stichter van Apple Nieuws Vlaanderen - MacKopen.be en De Beste Laptop. Gepassioneerd door technologie.

Beste Televisie Kopen
Logo